Inici Destacats Arrenquen la Fira i Festes del Sant Crist de Piera

Arrenquen la Fira i Festes del Sant Crist de Piera

COMPARTIR

La Fira i les Festes del Sant Crist tornen a Piera, un any més, amb un programa d’activitats elaborades per l’Ajuntament amb el suport de les entitats locals, enfocades al gaudi de la ciutadania de totes les edats i gustos. Els actes començaran a partir d’aquest cap de setmana del 20 i 21 d’abril amb la tradicional Fira, mentre que les Festes es duran a terme entre el 26 d’abril i l’1 de maig.

Durant el matí del dia 20, la ciutadania podrà assistir a espectacles de música, dansa sevillana i al sorteig del Concurs de Dibuixos. De cara a la tarda i el vespre-nit, se celebraran el Campionat Social de Billar, tallers de globoflèxia i màgia, exhibicions culturals i esportives, i més concerts oberts a tothom.

Al llarg del 21 d’abril, la Fira del Sant Crist oferirà la 16a convocatòria del Piera Motor Festival, la 1a Concentració de Vehicles Clàssics, el 3r Concurs de Puzles, la 22a Trobada d’Intercanvi de Sobres de Sucre i Sacarines o altres espectacles de música i ball. Durant el dia, s’ha programat també l’entrega dels Premis TREC als millors Treballs de Recerca de Batxillerat, un àpat popular, tallers i propostes musicals.

Uns dies després de la cloenda de la Fira, arribaran les Festes del Sant Crist, les quals tindran una prèvia el dia 24 amb l’entrega dels guardons dels Jocs Florals i dels Premis «Tracta’m de Tu» al Foment. L’esdeveniment estarà acompanyat per una actuació de l’alumnat de l’Aula Municipal de Música. 

El programa començarà el 26 d’abril, s’allargarà fins a l’1 de maig, i compta amb un ampli ventall de propostes, com un concert de Gertrudis —grup que s’acomiada dels escenaris—, rituals religiosos i culturals, un correfoc, la celebració del 28è aniversari dels Falcons de Piera i l’organització d’un festival, pel qual s’ha preparat un servei de bus nocturn. Les Festes d’enguany finalitzaran el dimecres, 1 de maig, amb la 48a edició de l’Aplec de Mas Bonans.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*