Inici Destacats Arrenca la Setmana de la Joventut de la Pobla de Claramunt

Arrenca la Setmana de la Joventut de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

La 17a Setmana de la Joventut de la Pobla de Claramunt arribarà, del diumenge 16 al dissabte 22 de juny, carregada de novetats. Enguany, a més d’activitats per al jovent, s’organitzarà una proposta per a la quitxalla i s’oferiran altres novetats, com un làser combat urbà, un tast de gintònics o una botifarrada popular.
Les jornades les organitza l’entitat Barrufet Roig amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’Arc Multimèdia. La programació es va obrir diumenge amb un partit de solters contra casats al Camp de Futbol Municipal del Pas Blau. Aquest dilluns 17, a partir de les 5 de la tarda a la plaça dels Països Catalans, hi haurà una guerra d’aigua per als més petits.

La següent proposta serà el dimarts 18 amb un làser combat urbà, que tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a la plaça de can Solà. El preu per participar-hi serà de 5 €. El dimecres 19 tindrà lloc una de les activitats ja consolidades de la Setmana de la Joventut, el Torneig de Vòlei Sorra, que tindrà lloc a partir de les 4 de la tarda al parc de Sant Galderic. El preu per participar-hi serà de 4 € amb consumició.

El dijous 20, a la plaça dels Països Catalans, la programació començarà amb un tast de gintònics per parelles, que tindrà lloc a les 7 de la tarda i que tindrà un preu de 15 € per persona. A les 9 del vespre es farà una botifarrada popular, que tindrà un preu de 5 € amb consumició. A continuació, a 2/4 d’11 de la nit, hi haurà un monòleg amb Edu Mutante, que és una altra novetat, i micro obert, una proposta que es manté de fa uns anys. Els tiquets per al sopar es podran comprar al Bar- restaurant El Cau de l’Ais i a l’Estanc.

Per al divendres 21 hi haurà dues activitats molt consolidades d’aquestes jornades, el Correbars i el concert. El Correbars es farà a partir de 2/4 de 8 del vespre i el recorregut inclourà el Lokal, la piscina, el camp de futbol, l’Hotel Robert i El Cau de l’Ais. A 2/4 de 12 de la nit, al parc de Sant Galderic, hi haurà el concert amb els grups Eterns, Karaokes Band, Seguirem/ Tribut d’Obrim Pas i el DJ Gasque.

I la 17a Setmana de la Joventut es tancarà el dissabte 22, a la plaça dels Països Catalans, amb la pujada de caixes, que arribarà a la quarta edició i que tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda. A les 9 del vespre es farà un sopar (en edicions anteriors es feia un dinar) que consistirà en una fideuà, que tindrà un preu de 12 € per als adults i de 8 € per als menors de 12 anys. Els tiquets es podran comprar a El Cau de l’Ais i a l’Estanc. I a 2/4 d’11 de la nit es farà un bingo popular i hi haurà música amb el DJ Gasque per tancar la jornada i la Setmana de la Joventut 2019.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*