Inici Destacats Arrenca la Setmana de la Joventut de Montbui

Arrenca la Setmana de la Joventut de Montbui

COMPARTIR

Montbui celebrarà entre el 8 i el 20 de juliol una nova edició de la “Setmana de la Joventut”, conjunt d’activitats adreçades al jovent del municipi.

Diumenge, “25è Mulla’t per l’esclerosi múltiple”
Les activitats de la “Setmana de la Joventut” començaran aquest diumenge a la piscina d’estiu de Montbui, amb l’activitat de bany solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Enguany s’arriba al 25è aniversari d’aquesta campanya de sensibilització per recaptar fons per lluitar contra la malaltia, i que es viurà a Montbui intensament. Durant la jornada de banys, a la piscina d’estiu, s’instal·larà una carpa de l’Asssociació Esclerosi Múltiple Anoia (AEMA), on es podran adquirir productes de marxandatge. A les onze del matí s’obriran portes a la piscina i hi haurà animació musical. A partir de les 12 del migdia s’organitzarà una “MasterClass” de zumba a càrrec de la monitora de Mont-aQua Iveth i es lliurarà un petit obsequi a tots els participants. I, com és costum, es farà un bany-capbussada conjunt.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Montbui, amb el suport de Mont-aQua (que s’encarrega de la gestió de la piscina d’estiu) i de l’Associació Esclerosi Múltiple Anoia (AEMA). Cal destacar que en aquesta ocasió l’empresa que gestiona el bar d’aquest equipament durant la temporada de banys, “Bar La Piscina-Rubio” col·laborarà amb l’activitat lliurant un euro per cada entrada venuda el mateix diumenge.

Dilluns continuaran les activitats amb una novedosa “Tarda de futbol”. S’organitzarà una competició de futbol-gespa, que es durà a terme a les pistes de futbol a cinc de Mont-aQua. Es dividiran els equips en dues franges d’edat: de 12 a 15 anys i de 16 a 18. Es podran formar equips a les categories masculina, femenina i mixta.

El primer equip classificat de cada franja d’edat obtindrà entrades gratuïtes per a l’excursió a Illa Fantasia que s’organitzarà en el marc d’aquesta “Setmana de la Joventut”. Les inscripcions per a aquest campionat de futbol-gespa es poden formalitzar a MontJove (carrer Sant Miquel, 6, de 9 a 14 hores).

Les activitats continuaran dimarts amb la primera de les quatre sessions previstes de bany nocturn a la piscina d’estiu i també “Cinema a la fresca”. A les nou del vespre es podrà fer aquest bany nocturn a la piscina i a les 10 de la nit començarà la projecció de la pel·lícula infantil “Coco”. Cal destacar que l’entrada serà lliure i gratuïta i que hi haurà servei de bar.

El dimecres 11 de juliol entre les 10 i dos quarts de 12 del matí es durà a terme el taller “Diferents-iguals, prevenció de la LGTBIfòbia”, a càrrec de l’entitat JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat). L’activitat consisteix en un taller vivencial i pràctic, a través de dinàmiques de grup, per tal de fomentar actituds de respecte i de no discriminació entre sexes i les diferents opcions sexuals.

L’activitat és oberta a la participació de tothom, però especialment a la població més jove.

També dimecres, però a partir de les set de la tarda, s’organitzarà a la piscina d’estiu una sessió “MasterClass” de ball a la piscina. Es durà a terme una sessió de ball a l’aigua oberta a tothom.

Downhill La Tossa, acampada, excursió a Illa Fantasia, Festa Holi i concert jove, els plats forts

Fins el divendres 20 de juliol es duran a terme nombroses activitats en el marc d’aquest programa juvenil. D’entre les més destacades sobresurt l’espectacular “Downhill”-descens en vehicles “Drift-Trike, des del cim de La Tossa. Aquesta activitat, un clàssic de les darreres edicions de la “Setmana la Joventut”, es durà a terme el dissabte 14 de juliol a la tarda, a la carretera d’accés a La Tossa de Montbui. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el Facebook Downhill La Tossa. Cal destacar que aquesta activitat estarà amenitzada per DJ.

El mateix dissabte 14 de juliol s’ha organitzat l’acampada d’estiu-nit de Bivac a la piscina d’estiu. El preu d’aquesta activitat és de tres euros. Inclou sopar, acampada nocturna a la piscina, bany nocturn, esmorzar i activitats diverses. Les entrades per prendre part a l’acampada es podran adquirir a MontJove i a la piscina d’estiu. La nit de bivac-acampada començarà a les 10 de la nit.

El diumenge 15 de juliol tindrà lloc l’escursió jove al parc aquàtic “Illa Fantasia”. El preu de l’activitat oscil·la entre els 10 i els 13 euros, segons l’edat de cada participant. El servei d’autobus i monitors anirà a càrrec de l’Ajuntament de Montbui (els participants només han de pagar l’entrada al parc aquàtic). Les inscripcions per a aquesta sortida es poden fer a MontJove, fins el proper 11 de juliol, en horari de 9 a 14 hores.

El divendres 20 de juliol finalitzarà la “Setmana de la Joventut” amb dos plats forts com són la “Festa Holi”, la qual es durà a terme als Jardins de l’Ajuntament a partir de les set de la tarda. Finalitzarà aquest certamen el concert jove del grup de Vilanova del Camí “La séptima trastada”, que oferirà el seu repertori musical per al públic més jove a la Plaça de La Vinícola.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*