Inici Societat Arrenca la 29a edició del Saló de la Infància d’Igualada

Arrenca la 29a edició del Saló de la Infància d’Igualada

COMPARTIR

[Img #3316]Aquest dijous ha quedat inaugurat el 29è Saló de la Infància, que enguany es torna a celebrar al recinte firal de Cal Carner. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens, altres membres del govern municipal i regidors del consistori, han fet una visita als espais que formen aquesta ja habitual proposta de la capital de la comarca en aquestes dates, que creix any rere any.

Sota el lema de El Saló de les Idees, l’Ajuntament de la ciutat, [Img #3317]organitzador de la iniciativa, s’ha proposat transmetre als infants la importància de la creativitat i l’emprenedoria, especialment en el moment actual. Per això, a banda dels habituals jocs i inflables, de l’espai per nadons, dels espais de ludoteca i d’expressió plàstica, i d’un espai d’aventura per petits i grans, enguany s’ha posat una atenció molt important en múltiples tallers i activitats que transmetin als més petits el pes que poden tenir l’enginy i el coneixement.

Marc Castells destaca “la gran rellevància que té en el món actual el fet d’incentivar entre els més menuts aquesta creativitat, transmetre’ls que cal buscar les pròpies solucions als problemes i que és important trobar una sortida a les inquietuds”. De la seva banda, Joan Requesens, agraeix el gran esforç que “un any més ha fet el personal del departament de Joventut, la directora del saló, els coordinadors i els monitors i monitores, però també altres àrees de l’Ajuntament, que han fet possible novament i treballant junts un gran Saló de la Infància”.

El Saló, que se celebra fins aquest diumenge, 30 de desembre, obre entre les 10:30h i les 19:30h. Per a accedir-hi, el preu de l’entrada amb validesa diària és de 3,20€ per als nens i les nenes. Els menors de 3 anys, els majors de 12 anys, els pares, mares, avis i àvies, així com qualsevol acompanyant, tenen l’entrada gratuïta. A més, tots els nens que tinguin l’abonament per als quatre dies, que es pot adquirir a un preu de 10 euros, poden utilitzar gratuïtament les línies de bus urbà LC1 i LC2 per a accedir-hi. S’han habilitat baixadors especials a tocar del recinte durant aquests quatre dies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*