Inici Societat Arrenca la iniciativa ‘Barraques Go!’

Arrenca la iniciativa ‘Barraques Go!’

COMPARTIR

Des d’aquest dissabte 26 de maig i fins al 24 de juny, estarà actiu el joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç i les barraques de pedra seca de l’Anoia.

Aquest singular projecte impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, busca promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles de la zona, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.

Així, al llarg de quatre setmanes, del 26 de maig al 24 de juny de 2018, conviden a descobrir la riquesa natural i patrimonial d’aquests tres municipis i guanyar premis en restaurants, empreses d’oci com paintball o kartings, cases rurals, petits productors gastronòmics i comerços en general de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia.

Per participar és molt senzill:
Descarrega l’App gratuïta Natura Local al Google Play.

Registra’t.
Busca un dels següents municipis, identificats amb la ICONA del diamant: Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia
Entra en el municipi. Les rutes per jugar estan identificades amb la ICONA del diamant
Selecciona la ruta i, a la fitxa, veuràs el detall de quins són els premis i la quantitat disponible.
Descarrega’t la ruta per no tenir problemes de cobertura i poder fer-la en OFF-LINE.
Segueix el track navegant la ruta, busca i captura els premis. Segueix les indicacions dels avisos emergents a la teva pantalla.

Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant.

FER UN COMENTARI

*