Inici Societat Arrenca a Igualada la vacunació dels adolescents de 12 a 15 anys

Arrenca a Igualada la vacunació dels adolescents de 12 a 15 anys

COMPARTIR

El recinte de l’Escorxador d’Igualada ha acollit aquest dimecres els primers adolescents de 12 a 15 anys que es vacunen de la Covid-19, després que dimarts s’obrís la possibilitat de demanar cita a aquesta franja d’edat.

Fins ara, la vacunació estava oberta a partir dels 16 anys i des d’aquest dimecres ho està ja per a tots els col·lectius susceptibles, ara per ara, de rebre el vaccí. D’aquesta manera, s’obre la vacunació per als nascuts entre el 2006 i el 2009. Els menors que hagin nascut el 2009 han d’haver complert els 12 anys per vacunar-se. En total, la nova franja d’edat aplega unes 300.000 persones a Catalunya.

Aquestes hauran de demanar cita de la mateixa manera que ho fan la resta de col·lectius, a través del portal web habilitat. El Departament de Salut ha recordat però que els menors de 16 anys han d’anar a vacunar-se acompanyats dels pares o el tutor legal.

A més d’aquesta nova franja, l’Institut Català de la Salut ha anunciat que hi ha més cites i dosis disponibles a l’Escorxador. L’arrencada de la vacunació en aquesta nova franja d’edat a Igualada ha comptat amb l’assistència de Carme Riera, directora del SAP Anoia (ICS) i David Rigau i Pere Martí, coordinadors tècnics de vacunació de CatSalut.

FER UN COMENTARI

*