Inici Destacats Arrenca el primer Festival de Paisatges Barcelona per descobrir la natura i...

Arrenca el primer Festival de Paisatges Barcelona per descobrir la natura i la gastronomia de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona

COMPARTIR

Aquest any 2022 se celebra la primera edició del Festival de Paisatges Barcelona, una proposta d’activitats per a tots els públics a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre i oferirà propostes guiades per empreses locals, que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

A peu, amb bicicleta elèctrica o de muntanya, fent activitats de ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins i un llarg etcètera, aquesta oferta pensada per a tots els públics permetrà descobrir un entorn natural i cultural autèntic i pròxim.

En concret, a l’Anoia es proposen activitats com una Ruta Literària per Montserrat, el 18 de setembre sortint des del Bruc; una Caminada Guiada per Les Agulles Montserrat, el 24 de setembre i també des del Bruc; una Descoberta de la Batalla dels Prats de Rei amb e-Bike, l’1 d’octubre sortint de Calaf; o una Passejada a Peu per les Vinyes del Pla de Morei, a La Torre de Claramunt el 9 d’octubre.

El festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona, amb la participació de setze empreses turístiques d’aquestes comarques.

Tota la informació de les activitats i les reserves es poden trobar al blog Barcelona és Molt Més de la Diputació de Barcelona, blog.barcelonaesmoltmes.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*