Inici Destacats Arrenca la Festa Major de Jorba

Arrenca la Festa Major de Jorba

COMPARTIR

Jorba comença aquest dijous la celebració del gruix d’actes de la seva festa major, que va començar el passat diumenge amb la 8a Tirada de Bitlles Catalanes Memorial Èlia Badia Casas, i van seguir a la tarda amb un bingo organitzat per l’Associació de la Gent Gran.

Les activitats festives seguiran fins al dilluns 29 de juliol. Tots els actes tindran accés lliure i gratuït per a tothom, excepte el tiquet del sopar del divendres.

Dijous 25

De 4 a 5 de la tarda, a la piscina municipal, 7a demostració de cursets de natació infantil. Amb l’entrega d’obsequis per als participants.

A 2/4 de 6 de la tarda, a la piscina municipal, partit de waterpolo 4×4. Inscripcions al Bar de la Piscina. Preu: 1 euro per persona.

A les 7 de la tarda, a la piscina municipal, masterclass de zumba.
Vine a ballar i a divertir-te mentre mous el cos! Preu: gratuït.

A les 8 del vespre, al camp de futbol municipal, partit de Futbol 7 entre la UE Jorba i un equip comarcal.

A 2/4 de 10 del vespre, a la piscina municipal, cinema a la fresca: “Jumanji”. Paral·lelament, servei de gintònics.

D’11 a 12 de la nit, a la piscina municipal, remulla’t a la fresca.

Divendres 26

A 2/4 de 10 de la nit, al pati de l’escola, sopar pa amb tomàquet i pernil. Preu: 4 euros. Venda de tiquets a l’Ajuntament (de 8 a 15 h), fins aquest dijous dia 25.

A 3/4 de 12 de la nit, al pati de l’escola, animació amb el grup Protons Percussió.

A 2/4 d’1 de la matinada, al pati de l’escola, Guerau Rock 2019. Amb l’actuació del grup Vizuri En acabar, el grup de percussió Protons acompanyarà a tots els que vulguin més festa cap a la piscina.
Preu: gratuït.

A les 3 de la matinada, davant del camp de futbol, Discoteca mòbil amb DJ Roca. Preu: gratuït.

Dissabte 27

A les 9 del matí, al Cafè de Jorba, XXIX Campionat de Truc. Començarà amb un bon esmorzar per als participants.

A 2/4 de 6 de la tarda, al pati de l’escola, festa de l’escuma. En acabar xocolatada.

A les 11 de la nit, al pati de l’escola, ball de gala amb el grup Axis.

A partir de 2/4 d’1 de la matinada, gran festa anys 70-80-90!

Diumenge 28

A les 12 del migdia, missa solemne en honor de Sant Jaume apòstol

A la 1 del migdia, a la plaça de la Font, XIV concurs de truites. La recepció de les truites es farà des d’1/4 de 12 fins a 2/4 d’1 del migdia. Després que el jurat hagi emès el veredicte, cap allà la una, les truites podran ser degustades pels visitants tot fent un traguet de vi.

A partir de la 1 del migdia, a la plaça de la Font, vermut electrònic. Vermut de Festa Major ambientat amb música electrònica.

De 5 a 8 de la tarda, al pati de l’escola, inflables aquàtics. Per a
petits i no tan petits!

A les 9 del vespre, a la plaça de la Font, Lo Pau de Ponts. Espectacle d’humor musical amb cançons versionades, cançó de gresca i garrotins. En acabar hi haurà servei d’entrepans per part del cafè de Jorba.

Dilluns 29

A 2/4 de 8 de la tarda, al camp de futbol municipal, partit de futbol mitxte “joves contra no tan joves”. Joves (entre 16 i 30 anys) / No Tan Joves (a partir de 31 anys).

A 2/4 de 10 del vespre, al bar de la piscina, Sopar d’amanida, pa amb tomàquet, botifarra amb patates, beguda i cafè. Preu: 12 euros. Cal inscriure’s, fins al dia 28 de juliol, tant per jugar el partit de futbol com per participar en el sopar al Bar de la Piscina, enviant un WhatsApp al 659 257 398 (Joan) o 696 420 848 (Josep M).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*