Inici Destacats Arrenca la cursa per les eleccions municipals del 26 de maig

Arrenca la cursa per les eleccions municipals del 26 de maig

COMPARTIR

Aquest mitjanit s’ha donat el tret de sortida a la campanya de les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig.

Com és tradicional, la Rambla Sant Isidre d’Igualada ha acollit l’enganaxada dels primers cartells. Marc Castells, que opta a la reelecció amb Junts per Igualada, va fer l’acte d’arrencada al seu local electoral, on els quinze primers membres de la llista van anar descobrint la imatge de campanya en un cartell digital. “Més alcalde. Més futur” és el seu lema de campanya.

Jordi Cuadras i altres membres de la candidatura van enganxar els primers cartells de l’equip d’Igualada Som-hi. PSC, Comuns i Igualada Oberta mantenen el lema “Fem una Igualada millor” amb el que ja han fet les seves primeres propostes.

Acompanyat de la consellera Alba Vergés i de la diputada Carolina Telechea, Enric Conill va enganxar un primer cartell amb la imatge de tot l’equip de la candidatura d’ERC i els eslògans “Idees, il·lusió, Igualada. Fem-ho!”.

“Governa’t” i “La Igualada valenta!” són els lemes de Poble Actiu, la candidatura impulsada per la CUP. Neus Carles i la número 2 de la candidatura, Eva Pedraza, van ser les encarregades d’enganxar els primers cartells.

Joan Agramunt va enganxar el primer cartell de la campanya del Partit Popular. L’eslògan dels populars és “Per una Igualada més gran”.

Per primera vegada, Ciutadans presenta candidatura a les eleccions municipals a la capital de l’Anoia. La candidata Carmen Manchón aspira a entrar al consistori amb el lema “Vamos Igualada”.

FER UN COMENTARI

*