Inici Destacats Arrenca el 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Arrenca el 46è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

COMPARTIR

El Teatre Foment ha acollit aquest dissabte la primera obra de l’edició d’enguany del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. La companyia encarregada d’obrir la mostra ha sigut el Centru, amb un elenc arribat de Canet de Mar, per a oferir al públic pierenc la representació de La reina de bellesa de Leenane.

L’argument es trasllada a Leenaun, una menuda vila irlandesa, i narra la història de Maureen, una dona soltera de quaranta anys obligada a atendre els desitjos de la seva mare, una dona despòtica de setanta anys. El guió va ser escrit el 1996 pel dramaturg anglo-irlandès Martin McDonagh.

Pròximes convocatòries

Durant aquest mes d’octubre, la ciutadania podrà gaudir amb l’elenc del Cassanenc, grup vingut de Cassà de la Selva, que interpretarà la peça Mort accidental d’un anarquista; la companyia Teaiatre de Teià, amb Una jornada particular; el grup Punt i Seguit de Terrassa amb La Moneda i l’obra Com testos a les olles, per part del grup de teatre Cul de Sant Vicenç de Castellet.

La programació s’estendrà també durant tot novembre, el qual començarà amb la interpretació de La casa de Bernarda Alba, per part de les actrius i els actors del grup de teatre La K-mama de Calafell. Dissabte següent, els Carlins de Manresa pujaran a l’escenari per oferir Play Strindberg, mentre que Qollunaka Teatre de Terrassa ho farà el següent dissabte amb La taverna de la Rosita. El grup de teatre Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda interpretarà l’obra Un cop l’any per tancar l’edició d’enguany del Concurs de Teatre Amateur.

L’acte d’entrega de premis està previst per al17 de desembre, amb reconeixements a les millors actuacions, la millor direcció, la millor actriu i actors de repartiment, millor presentació escènica i el premi atorgat per votació popular.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*