Inici Motor Arnau Tomàs, al Campionat de Catalunya de kàrting a Juneda

Arnau Tomàs, al Campionat de Catalunya de kàrting a Juneda

El Campionat de Catalunya de kàrting va celebrar els dies 18 i 19 de juliol la tercera cita de la temporada, amb el circuit Zona Kàrting de Juneda com a escenari.

[Img #23952]Prop d’una setantena de pilots, entre ells el jove igualadí de Moto Club Igualada Arnau Tomàs, van prendre part en una matinal de calor intensa i que va aplegar un bon nombre d’aficionats a les curses.

Les proves van començar el dissabte dia 18 amb els entrenaments lliures, els breafings i la lluita per la pole en les proves d’entrenaments cronometrats.

El diumenge es varen disputar els warm-up i les curses. El pilot igualadí es mostra molt fort i constant durant tot el cap de setmana aconseguint uns meritoris resultats que el deixen ben posicionat de cara a la següent prova que es celebrarà a Mora d’Ebre el cap de setmana del 3-4 d’Octubre.

Una gran oportunitat que el RACC ofereix a aquest jove pilot Igualadí de tan sols 12 anys per iniciar-se en el mon de la competició. Doblet per a Onofre Sornosa entre els participants de l’Open RACC. En la primera cursa el podi el van completar Iker Carceller, segon, i Marc Güell, tercer. En la segona carrera, molt disputada i en que els tres primers van creuar la meta en el mateix segon, la victòria va ser també per a Onofre Sornosa, amb Iker Carceller, de nou, segon i Francisco García, tercer.