Inici Art Arian Morera exposa “Les dones del Royal Ascot” a Vilafranca del Penedès

Arian Morera exposa “Les dones del Royal Ascot” a Vilafranca del Penedès

COMPARTIR

[Img #5956]L’artista igualadina Arian Morera presenta les seves pintures a Vilafranca del Penedès. L’exposició Les dones del Royal Ascot es pot visitar a la Sala dels Trinitaris de la capital de l’Alt Penedès des d’aquest divendres 12 d’abril fins al 12 de maig.

Els olis d’Arian Morera (Igualada, 1965) mostren un univers inquietant, un món cristal•litzat en una calma tensa però no violenta. Quan s’entra en aquest món creatiu conformat pel seu estil singular, cada quadre participa d’unes lleis particulars que es corresponen amb unes altres d’universals que cohesionen tot el conjunt exposat.

En la pintura d’Arian Morera, el color construeix el món i l’ordena Com en l’efecte papallona, quan ampliem el que és petit a l’interior del que és gran, de sobte pot aparèixer l’imprevisible. En aquest sentit, l’artista treballa desvetllant relacions insospitades, com ho faria un científic. La simplicitat superficial pot amagar alguna cosa sorprenentment complexa, captivadora i fascinant: la bellesa dels insectes, la mirada quasi humana d’un mono, la sofisticació d’unes flors… Complex o simple no ho és el que veiem sinó la forma com ho veiem. Quan percebem que tot està en equilibri, un mecanisme subtil ens alerta que s’hi amaga un desequilibri. La creativitat ho és, perquè Arian Morera pinta, sobretot, amb els ulls. I és amb els ulls que veu el món que pinta.

Arian Morera és il•lustradora i pintora, i es dedica a la creació des de fa més de 30 anys. Actualment compagina la seva activitat artística amb la de dissenyadora creativa a l’empresa The Original Buff i també amb l’ensenyament a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada. Arian Morera ha exposat a la Galeria Esther Montoriol, de Barcelona, a Vilanova i la Geltrú, Vic, Igualada… i ha participat en Supermercats d’Art de Barcelona, Marburg, Frankfurt i Berlín.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*