Inici Societat Argençola estrena un consell per aplegar els nuclis del municipi

Argençola estrena un consell per aplegar els nuclis del municipi

COMPARTIR

El passat 19 de desembre, en la recepció de Nadal de l’Ajuntament, es va fer la presentació del Consell de Nuclis d’Argençola.

El Consell de Nuclis vol ser una eina de participació ciutadana i alhora un instrument per afavorir la cohesió entre els diversos nuclis del terme municipal.

L’extensió del terme i la dispersió dels seus habitants, per la distància geogràfica entre els diversos nuclis i masies, és una de les dificultats més grans per a la gestió municipal de qualsevol dels temes que afecten als veïns i veïnes.

Des del consistori consideren que el Consell de Nuclis serà una eina fonamental per ajudar a l’Ajuntament a ser més a prop dels temes que afecten a cada nucli en particular, i a donar resposta als reptes del terme en general. Pels veïns és una oportunitat d’apropar-se a la gestió municipal i tenir-hi veu i incidència d’una manera més directa; i a l’hora els oferirà una imatge més propera del terme en el seu conjunt.

Ja s’ha redactat el Reglament del Consell de Nuclis, que s’aprovarà properament pel plenari municipal i durant el 2022 és convocaran reunions als diferents nuclis per explicar la proposta amb més detall als veïns i veïnes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*