Inici Política Ara Montbui tancarà la campanya divendres amb un acte a Montmercat

Ara Montbui tancarà la campanya divendres amb un acte a Montmercat

COMPARTIR
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Divendres 26 de maig Ara Montbui celebrarà l’acte final de campanya i tindrà lloc a les 20h a la gespa de MontMercat. En cas de pluja, l’acte es traslladaria al Mont-Àgora.

L’acte comptarà amb els parlaments de Schummi Juárez, Alcalde i candidat a la reelecció, acompanyat per la candidatura. Continuarà amb el concert d’Albert Nieto (de la séptima trastada) i David Millón, monòleg d’Aitor Urbano i per acabar la festa sessió amb el DJ PD Efa. Hi haurà servei de bar a preus populars (entrepà + beguda 5€).

Aquest serà el darrer acte de campanya d’Ara Montbui, després de realitzar dues sessions participatives obertes al veïnat de balanç i elaboració del programa, presentar la candidatura al Nucli Urbà i al Nucli Antic i de realitzar vuit trobades amb els veïns i les veïnes dels diferents nuclis i barris del municipi, per recollir necessitats i definir les 44 propostes de millora per Montbui.

Des d’Ara Montbui valoren molt positivament la campanya electoral, “pel suport i valoració que hem rebut per part dels diferents col·lectius sobre la feina feta aquests 4 anys de Govern i les propostes de futur”.

Des de la formació expliquen que “Ara Montbui està format per un gran equip de persones que viuen i estimen Montbui, i preparades per continuar treballant posant a les persones en el centre de la gestió de govern, per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Montbui”.

LES 44 PROPOSTES D’ARA MONTBUI

Les propostes s’han treballat conjuntament amb les persones del municipi i entre totes elles, destaquen les de videovigilància i seguretat en zones d’accessos al municipi i més problemàtiques, nous equipaments de lleure per a joves al Parc Central, millora urbana del barri de La Falconera, nous equipaments esportius, nou servei de cangur municipal per a facilitar la conciliació familiar, reconversió de la Vinícola en un Casal per a la gent gran, promoció de cursos de formació professional, seguir lluitant al costat dels veïns i veïnes tant per la recuperació de tots els serveis anul·lats al CAP durant la pandèmia per part del departament de Salut com pel rebuig total al projecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) i, també, l’impuls d’energies sostenibles per fer de Montbui un referent.

Per conèixer totes les propostes i el perfil de les persones de la candidatura es pot visitar el web www.aramontbui.org o els seus perfils a les xarxes socials @aramontbui.

Ara Montbui va guanyar les eleccions per primera vegada a finals de 2019, just abans de la pandèmia, amb 6 regidors i va formar govern amb el suport d’ERC (1 regidor). El treball de l’equip de govern “s’ha enfocat a la transparència, proximitat i acompanyament als diversos col·lectius per un Montbui més sostenible i integrador”.

FER UN COMENTARI

*