Inici Política Ara Montbui presenta la seva candidatura aquest divendres

Ara Montbui presenta la seva candidatura aquest divendres

COMPARTIR

La candidatura Ara Montbui farà aquest divendres el seu acte de presentació. Integrat per diferents persones provinents de La Veu dels Veïns, Iniciativa per Catalunya-Verds i Junts per Montbui, a més de veïns i veïnes del municipi, Ara Montbui és un grup transversal i que té en la participació ciudadana, la transparència i la defensa dels drets de les persones els seus principals valors.

Jesús Miguel “Schummi” Juárez Tamayo serà el candidat a l’alcaldia d’un equip que es veu preparat per aconseguir aquest nou repte. Per assolir aquest objectiu, Divendres 10 de Maig Ara Montbui comença la campanya amb l’acte de presentació a la Plaça Joan Maragall (“Los Olivos”) de Santa Margarida de Montbui a partir de les 20 h.

Els membres de la llista són:
#1 Jesus Miguel “Schummi” Juárez Tamayo, de 43 anys: Veí del barri de la Mercè. Llicenciat en Història per la UAB; enamorat de les noves tecnologies, tot i que el capitalisme se’ns interposi. Casat, pare de 2 fills antònims. Ex estudiant de Graus com el de Multimèdia UPC o màrquetinc i comerç electrònic de l’IOC. Polifacètic, actualment gerent de Bits Montbui SCP, botiga d’informàtica. Regidor de Veïns amb Veu a l’Ajuntament de Montbui des des del 2011.

#2 Coral Vázquez Hontoria, de 47 anys: Veïna de la Crta. De Valls. Llicenciada en Geografia i Història. Des de fa 15 anys, coordinadora de projectes i serveis a Càritas. Feminista, d’esquerres. Inconformista. Ha format part durant 25 anys de l’entitat montbuienca BAULA i és membre de la Plataforma Feminista de l’Anoia. Regidora d’ICV a l’Ajuntament de Montbui des del 2011.

#3 Adrià Castelltort Mascó, de 32 anys. Veí del Nucli Antic. Economista i màster en sostenibilitat. Des del 2012 es dedica a la consultoria mediambiental i de serveis urbans. Fa de president a l’Associació de Defensa Forestal “La Tossa” i de tresorer a l’Associació de Veïns “La Margarida” al nucli antic. Forma part de Dracs i Diables de Montbui i és cerveser artesanal.

#4 Jesica Arroyo López, de 35 anys: Veïna de la zona del carrer Sant Jaume. Diplomada en Gestió i Administració Pública, llicenciatura en Ciències Polítiques i postgrau en Gestió Política i Social. Administrativa en una empresa d’estampació. Regidora de Veïns amb Veu Montbui des del 2015.

#5 Jordi Bòria Taixé, de 42 anys: Veí del barri de Finisterre. Tècnic superior en Automoció i tècnic especialista 2n grau en Electricitat i Electrònica. Empresari del sector de l’automoció amb taller familiar a Montbui des de 1979. Membre de la Junta del Moto Club Igualada. Director, Comissari Esportiu, Comissari Tècnic i Cronometrador de la Real Federación Motociclista Española. Membre de la Comissió Organitzadora de la Trobada de Vehicles Clàssics de Montbui. Regidor a l’Ajuntament per Junts per Montbui des del 2015.

#6 Sara Bergantiño Cabello, de 45 anys: Veïna del carrer La Tossa. Coordinadora del Casal d’Estiu San Mauro i monitora de temps lliure i menjador. Tallerista a diversos centres cívics de la comarca, a més de voluntària en diferents entitats del municipi. Actualment, administrativa a una empresa d’instal·lacions.

#7 Marcel Mateu Pijoan, de 50 anys: Veí del Nucli Antic. Biòleg. Professor de ciències naturals a l’Institut Montbui, on ha promogut projectes i intercanvis educatius amb altres instituts d’Europa. Regidor a l’Ajuntament de Montbui per ICV (1998-2003).

#8 Diana Susín López, de 34 anys: Veïna del barri de Vistalegre. Tècnica Superior en Integració Social i Diplomada en Educació Social. Actualment, i des de fa gairebé 12 anys, dinamitzadora comunitària als Equipaments Cívics d’Igualada

#9 Albert Cantarell Busqué, de 38 anys. Veí del Barri de Sant Maure. Llicenciat en pedagogia. Ha estat tècnic i coordinador de projectes en barris d’habitatge social. Professor d’educació secundària (geografia, història, economia i emprenedoria) i coordinador del 2n curs d’ESO. Ha estat anys col·laborant i formant part de les juntes d’entitats com els Dracs i Diables de Santa Margarida de Montbui, C.F. Montbui, Comissió Jove de Montbui i de l’Ateneu Cultural i Recreatiu.

#10 Núria Roca Mercader, de 62 anys. Veïna del Nucli Antic. Administrativa i comptable. Membre del Club Femení de Petanca.

#11 David Gilberte Méndez, de 33 anys. Veí del Nucli Antic. Graduat en Arquitectura Tècnica , Postgrau en Property Manager i Agent Immobiliari. President de l’Associació Cultural Inama, Vocal de la Unió d’Establiments de Montbui, Col·laborador de la Sectorial Immobiliaria a la Unió Empresarial de l’Anoia.

#12 Marta Avilés Gil, de 28 anys. Ha treballat a diferents establiments de Santa Margarida de Montbui i actualment treballadora del Servei d’Ajuda a Domicili.

#13 Jordi Montiel Vendrell, de 45 anys: Veí del Nucli Antic. Formació Professional en Electrònica i formació en disseny gràfic i disseny web. Actualment programador en Aplicacions Web i Comerç Electrònic. Regidor de Veïns amb Veu a l’Ajuntament de Montbui des del 2015.

Seguidament també conformaran la llista de suplents:

Glòria Nassarre Madrazo, de 74 anys. Veïna del Nucli Antic. Mestra parvulista jubilada. Fa 20 anys que forma part del Patronat de La Tossa.

Gregorio “Goyo” Grados García, de 64 anys. Veí del Barri de Sant Maure. Vinculat al món de l’educació per la seva tasca com a conserge durant 35 anys a una de les escoles del municipi, el C.E.I.P Antoni Gaudí. Actualment jubilat.

Mónica Portero Martínez, de 39 anys. Veïna del Barri de Vistalegre. Diplomada en Educació Primària i CFGS Administració i Finances. Coordinadora de manteniment a la Indústria del paper.

Javier Moreno Morales, de 31 anys. Veí del Barri del Pi. Tècnic superior Programació DAMM, consultor senior ERP/CRM. Cap d’equip tècnic i responsable de I+D+i en una empresa dedicada a desenvolupar solucions informàtiques destinades a la gestió empresarial.

Alfonsa Santiesteban Castillo, de 58 anys. Veïna del Barri de Barraquetas. Assessora sociolaboral i coordinadora de l’Anoia a CCOO. És sòcia d’INAMA i participa a la Plataforma Feminista de l’Anoia i a la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme.

Aitor Urbano Medina, de 25 anys. Veí del Barri de la Falconera. Estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual per la UOC. Operari de recutrició a una empresa de curtits.

Valentina Dalmases Papaseit, de 46 anys. Veïna del Barri de la Mercè. Dedicació al sector de l’automoció i soldadora.

Jonathan Delgado Cerezo, de 23 anys. Veí del Barri de Vistalegre. Graduat en Relacions Laboral a la UAB. Tècnic laboral en recursos humans en una empresa dedicada al outsourcing (empresa de serveis)

Rosa Mª Planell Raja, de 62 anys. Veïna del Barri de Sant Maure. Estudis d’Administració i Gestió i Cap de Departament d’Administració. Membre de l’Agrupació Sardanista de Montbui, Presidenta de l’ANC Montbui i Coordinadora de l’ANC Anoia Comarcal.

Antonio Aguallo Ariza, de 61 anys. Veí del Barri el Tibidabo. Funcionari subaltern. Voluntari i secretari d’ACAPS Anoia. 12 anys de regidor a l’Ajuntament de Montbui. Sindicalista. Vinculat a l’Associació de Veïns.

Per a més informació, des d’Ara Montbui s’ha habilitat la següent adreça electrònica: aramontbui@gmail.com, així com diferents perfils a xarxes socials com facebook i instagram.

FER UN COMENTARI

*