Inici Destacats Ara Montbui es compromet a «continuar fent una gestió transparent i democràtica»...

Ara Montbui es compromet a «continuar fent una gestió transparent i democràtica» després de la seva àmplia victòria

COMPARTIR

Ara Montbui, que ja va ser la força més votada al municipi el 2019, ha vist consolidat el seu projecte a les eleccions municipals del passat diumenge amb el 60,15% dels vots, obtenint una àmplia majoria absoluta (11 de 17 regidors/es), i guanyant 500 nous vots respecte a les eleccions del 2019.

Des d’Ara Montbui celebren haver-ho aconseguit «amb la confiança de moltes persones, amb el treball intens d’aquests anteriors 4 anys pel conjunt de veïns i veïnes del municipi, i fent una campanya electoral transparent i constructiva, basada en les propostes de programa que hem desenvolupat amb la ciutadania».

La candidatura liderada per l’actual alcalde Jesús Miguel ‘Schummi’ Juárez ha emès un comunicat per donar les gràcies «a tots els veïns i veïnes que ens heu recolzat, que heu vingut a les trobades veïnals als diferents barris del municipi, als actes que hem fet al llarg de la campanya i que ens heu aturat pel carrer per expressar les vostres opinions, suggeriments o el vostre suport. Us animem a que continueu fent-ho. També volem agrair a totes les persones que han col·laborat en l’elaboració del programa, de la campanya i dels actes que hem dut a terme, etc. Aquesta victòria és de tots vosaltres».

Els 10 regidors que acompanyaran a l’alcalde Schummi Juárez són Coral Vázquez, Adrià Castelltort, Sara Bergantiño, Jordi Bòria, María Grados, Marcel Mateu, Diana Susín, Javi Moreno, Núria Sánchez i Ricky Merino.

Ara Montbui lamenta que el partit d’extrema dreta Vox hagi obtingut representació a l’Ajuntament i assegura que «des del nostre grup continuarem defensant, encara amb més força, els valors de la igualtat, la solidaritat i la convivència».

Finalment, la formació que ha governat el municipi durant el darrer mandat amb el suport d’ERC -donat que estava en minoria- avança que «continuarem fent una gestió transparent i democràtica, tal com hem fet fins ara, i aquest suport i confiança dels veïns i veïnes de Montbui ens dona la força necessària per poder impulsar i portar a terme els projectes que volem fer per continuar transformant i millorant la qualitat de vida de tot el nostre municipi».

FER UN COMENTARI

*