Inici Destacats Ara Montbui aposta per una gestió ‘transparent i radicalment democràtica’

Ara Montbui aposta per una gestió ‘transparent i radicalment democràtica’

COMPARTIR

Ara Montbui ha valorat com a “històric” el seu resultat a les eleccions municipals de diumenge a Santa Margarida de Montbui. A través d’un comunicat, la formació celebra haver-ho aconseguit “fent una campanya neta, on ens hem centrat en les propostes, sense entrar en les provocacions i la desqualificació personal”.

Ara Montbui també ha volgut compartir la seva victòria amb tots els seus votants, amb els assistents a les seves assemblees, als que han col·laborat en la elaboració del seu programa i en la campanya.

La candidatura liderada per Schummi Juárez també ha volgut felicitar “al PSC-DeMontbui i a ERC-Som Montbui pels seus resultats i per haver aconseguit representació al consistori”.

Per a la formació, “l’estratègia de sumar forces ha resultat positiva, la gent li ha donat suport, hem aconseguit mobilitzar votants nous i també que votants tradicionals canviessin d’opció. Això ens anima a seguir treballant per proposar una nova forma de fer a Montbui, amb persones noves i així millorar la salut democràtica del municipi, molt perjudicada en els últims anys”.

Als votants d’altres opcions, Ara Montbui s’ofereix com “un grup dialogant i inclusiu, que treballarà pel bé comú de tots els veïns”. La candidatura vol que el municipi sigui “pròsper i tolerant, amb igualtat d’oportunitats pels seus veïns i veïnes. També volem fer una gestió transparent i radicalment democràtica. Així ho hem defensat sempre i continuarem fent-ho ara amb més força”.

11 COMENTARIS

 1. Un petit apunt sobre el : “fent una campanya neta, on ens hem centrat en les propostes, sense entrar en les provocacions i la desqualificació personal”. La pròxima vegada estalvieu-vos incorporar ex-regidors que vagin parlant d’altres candidatures … Neta, neta en el sentit més estricte no ho ha sigut.

  Salutacions.

  • Molt d ‘ acord amb tu Monica i moltes gracies per donar veu a molta gent que creiem que tan neta no ha estat, hem vist faltes de respecte d alguns integrants o simpatizants i es mirava cap altre banda.

 2. Crec que Ara Montbui, es un espai on tothom pot dir la seva, i mes en ambients de confiança. Si un ex-regidor vol explicar per que ja no esta en la mateixa candidatura no considero que sigui parlar malament d’altres, es explicar posicions, posicions tant valides com la que pot haber triat aquest ex-regidor amb els seus pros i contres.
  Les faltes de respecte, no sé quines han estat però no confonem que una persona com a individu et pugui donar la seva opiniò sobre alguna cosa, amb una resposta de grup. No oblidem que la candidatura d’Ara Montbui es plural i diversa, i aixo es que la enriqueix.

 3. 1.Voy a ponerme un nombre inventando y a ser posible de una candidatura que vaya a negociar el cambio de gobierno.
  2.Voy a comentar una noticia de la candidatura que ha ganado las elecciones.
  3.Voy a decir que “pupurri” “independentistas” “esteladas” “ex-regidores” “peligro biológico” “Venezuela” no son suficientes faltas de respeto.
  4.Voy a llorar un rato.
  5.Tic,Tac,Tic,Tac

 4. Una campaña limpia… jajaja si los podemitas han basado su campaña en desprestigiar, voca a voca al sr. Teo. A ver lo que tarda en llegar el dia en que todos echemos en falta al antiguo equipo de gobierno.
  Por cierto… Un ayuntamiento no debe encargarse de querer dar trabajo a todo el mundo… su cometido, es el de saber gestionar la riqueza del municipio y que esta repercuta en el bienestar de la ciusadania.

FER UN COMENTARI

*