Inici Destacats Ara Montbui afronta la investidura amb l’objectiu de fer ‘un canvi real’...

Ara Montbui afronta la investidura amb l’objectiu de fer ‘un canvi real’ al municipi

COMPARTIR

La formació Ara Montbui valora de manera “molt positiva” les converses mantingudes amb ERC – Som Montbui per assolir l’acord d’investidura que permetrà dur a terme un canvi de govern al municipi. La proposta de govern per treballar conjuntament amb la formació republicana queda “inicialment ajornada, a l’espera de comprovar els requeriments i necessitats del consistori durant els propers mesos”, segons ha fet públic Ara Montbui.

ERC plantejava un vot positiu en la investidura del proper dissabte, si existeix un posicionament públic respecte al dret a decidir per part de la candidatura. En aquest sentit, Ara Montbui reitera “com hem anunciat durant la campanya”, que el seu posicionament és de “ple respecte per al dret a decidir dels ciutadans i ciutadanes de Montbui sobre el futur polític de Catalunya, de la mateixa manera que defensem el seu dret a rebre serveis de qualitat, a un habitatge digne o el dret a la participació ciutadana i poder decidir, entre tots i totes, les actuacions al nostre municipi”.

ERC ha anunciat aquest dijous que es mantenia al marge de cap acord de govern i que rebutjava les ofertes del PSC de Teo Romero.

La formació liderada per Jesús Miguel ‘Schummi’ Juárez exposa “la nostra alegria i il·lusió per poder treballar pels montbuiencs i montbuienques durant els pròxims anys, felicitant també a la formació republicana per aquest recolzament al nou govern de Montbui, amb noves idees per fer possible un canvi real en la manera de fer política al nostre municipi”.

L’Ajuntament de Montbui acollirà aquest dissabte a les 11 del matí la sessió d’investidura.

FER UN COMENTARI

*