Inici Política Ara és demà-Piera convoca la ciutadania a un acte per iniciar la...

Ara és demà-Piera convoca la ciutadania a un acte per iniciar la elaboració del programa electoral

COMPARTIR

Aquest diumenge 25 de novembre a les 11:30 h, l’Ara és Demà farà un acte participatiu per crear el programa electoral de les properes eleccions municipals amb el conjunt de pierenques i pierencs. Aquest acte es celebrarà al seu local al Carrer Sant Bonifaci, 14 (Piera) i estarà amenitzat amb un pica-pica per tothom.

L’any 2015, aquesta mateixa plataforma va decidir elaborar el seu programa electoral a través d’un procés participatiu obert a tota la ciutadania, en el qual es van crear diversos grups de treball sobre diferents temàtiques (Barris, serveis socials, educació, urbanisme, etc.) per poder reflectir la realitat del poble en un compromís amb la ciutadania. Des de la plataforma es veu com un exercici de democràcia i transparència cap al poble, per aquesta raó iniciem aquest procés participatiu per les eleccions municipals de 2019.

Des de l’Ara és Demà s’entén un programa electoral com un contracte entre la ciutadania i la plataforma, són tots aquells compromisos que agafen amb el poble per complir en els pròxims quatre anys de legislatura.

La formació d’esquerres reivindica que Piera “necessita un canvi, les urbanitzacions i el nucli estan en un estat molt millorable, una de les raons és la falta de comunicació dels responsables polítics amb la ciutadania i d’aquesta manera no es pot saber que és el que realment necessita el municipi de Piera”. Per això, des de l’Ara és Demà creuen que s’ha de començar a escoltar a la ciutadania des del minut 0 fent un programa electoral que reculli les tot allò que les pierenques i pierencs porten tant de temps reclamant.

FER UN COMENTARI

*