Inici Política Ara Copons vol fer de la participació ciutadana un dels eixos del...

Ara Copons vol fer de la participació ciutadana un dels eixos del seu govern

COMPARTIR

La candidatura Ara Copons va ser la guanyadora diumenge al municipi en unes eleccions a les que van concòrrer tres candidatures. La cita va mobilitzar 206 veïns, el 85,8% del cens.

Des d’Ara Copons s’han mostrat molt satisfets pels resultats obtinguts. Amb 109 vots formaran el nou equip de govern del poble amb l’alcalde Alex Prehn al capdavant i tres regidors: en Xavi Aparici, la Imma Lliró i la Montse Soteras. Junts per Copons (ERC) completarà el consistori amb tres regidors.

La candidatura ha agraït “la confiança que els veïns i veïnes del poble han dipositat en nosaltres i la bona feina feta a l’equip de govern que se’n va i que ha treballat pel poble durant 8 anys”.

També volen engrescar a tots els coponencs i coponenques en aquesta nova etapa: “treballarem per vosaltres amb il·lusió, d’una manera participativa, amb proximitat en el tracte a les persones i amb la màxima transparència i objectivitat possible. Necessitarem la vostra implicació en els processos participatius que volem tirar endavant, perquè ens aporteu les vostres idees i per generar debat seguint sempre la nostra consigna: actitud positiva i compromís ferm”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*