Inici Gent Aquest estiu acaba amb la flacciditat

Aquest estiu acaba amb la flacciditat

COMPARTIR

La flacciditat corporal és, al costat de la cel·lulitis i el greix localitzat, un dels problemes que més preocupen de cara a l’estiu. La flacciditat és la pèrdua de to i de fermesa de la pell i el teixit muscular. Una pèrdua causada per una disminució de dues proteïnes que són les encarregades de proporcionar elasticitat a la pell: l’elastina i el col·lagen. Sabem que amb l’edat, el cos produeix menys elastina i col·lagen, així que una de les causes de la flacciditat és l’edat. Però a banda de l’edat hi ha altres factors que la provoquen i que ens afecten de ben joves: Dur una vida sedentària, baixar de pes de forma brusca o una mala alimentació.

La flacciditat és un despenjament que afecta els braços, la cara interna de les cuixes, el pit i les cames, un problema estètic que preocupa, sobretot quan es va acostant el bon temps.

Tractaments amb radiofreqüència multipolar amb polsos electromagnètics d’última generació en totes les seves variants, junt amb la nutricosmètica adaptada, suposen un dels tractaments més efectius per combatre la flacciditat corporal i evitar la seva aparició.

El Diagnòstic Inner Wellness ens permetrà valorar el grau d’afectació (incipient, moderada o avançada) de la flacciditat per poder dissenyar el pla que millor s’ajusta a cada cas.

Més info al 93 805 49 67 i a silviagiralt.com

Un CONSELL EXPERT ofert per Sílvia Giralt, directora del centre Sílvia Giralt Clínica Antiaging & Estètica Avançada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*