Inici Teatre Aquest divendres s’obre la venda anticipada d’entrades de La Mostra

Aquest divendres s’obre la venda anticipada d’entrades de La Mostra

COMPARTIR

A partir d’aquest divendres 10 d’abril, ja es podran adquirir de manera anticipada i a la taquilla del Teatre Municipal de l’Ateneu les entrades i abonaments per la 26a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, que se celebrarà del 16 al 19 d’abril de 2015.

 

 

[Img #21484]L’horari de venda d’entrades serà de 18h a 20h el divendres 10, diumenge 12, dilluns 13, dimarts 14 i dimecres 15, mentre que el dissabte 11 les taquilles també romandran obertes al matí: d’11h a 13h i de 18h a 20h.

 

 

Del 16 al 19 d’abril

Durant els dies de La Mostra, del 16 al 19 d’abril, les entrades i abonaments es podran comprar al llarg del dia al punt de venda que s’installarà a la Plaça de Cal Font. Obrirà dijous i divendres a partir de les 9h, i dissabte i diumenge a partir de les 9.30h.

 

 

D’altra banda, els espectacles de pagament que tindran lloc al Kiosk del Rec (‘Marabunta‘ de Guillem Albà & The All In Orchestra el divendres 17 a les 24h i ‘Delikatessen concert‘ de Delikatessen el dissabte 18 a les 24h), només es podran comprar al mateix espai per un preu únic de 5 euros (amb consumició).

 

 

Entrades a 8 euros

Les entrades tenen un preu de 8 euros, o de 5 euros si es gaudeix d’alguna de les condicions de preu reduït com ara menors de 13 anys; persones aturades, pensionistes i jubilades; socis del Carnet Jove, Abacus Cooperativa, Ateneu Igualadí, Club Tr3sC; lectors del diari ARA (presentant val de descompte); subscriptors de La Veu de l’Anoia i Regió7; i bitllet senzill de FGC del dia corresponent.

 

Els descomptes no són acumulables i per gaudir-ne cal presentar el carnet acreditatiu. Tots els infants a partir de tres anys hauran de pagar entrada. També es pot gaudir de diferents tipus d’abonaments (oscillen entre els
13 i els 30 euros) que recullen packs d’entrades per a 4 o 6 espectacles, amb distinció per als menors de 13 anys.

 

 

Els espectacles de carrer, així com l’inaugural ‘BR2’ de Brodas Bros (caldrà recollir prèviament l’entrada a taquilla) i 5 funcions en concret (marcades amb el segell del Club Super3 i cal també recollir l’entrada a taquilla presentant el carnet) seran gratuïts.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*