Inici Destacats Presentació a l’Anoia de la Crida Nacional per la República

Presentació a l’Anoia de la Crida Nacional per la República

COMPARTIR

El centre cívic i cultural La Vinícola de Santa Margarida de Montbui acollirà aquest divendres, 4 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, l’acte de presentació a la comarca de l’Anoia de la Crida Nacional per la República. L’acte té l’objectiu d’explicar què és i com funcionarà la Crida per formar els nuclis impulsors per municpi o sector de la comarca.

Segons exposa la formació, “el protagonista principal del camí cap a la independència de Catalunya ha estat i serà el poble de Catalunya. Només el poble pot fundar una democràcia perquè canviar els fonaments de l’ordre polític no ho farà la corporació dels seus beneficiaris”. Tot i això, la Crida reconeix que “calen lideratges i sistemes de representació, perquè la política és una necessitat del govern de la societat” i, per tant, consideren “fonamental construir la unitat de partits, entitats i poble”.

Així, la unitat és l’objectiu que s’ha marcat la Crida Nacional per a la República, una fita “difícil, com la majoria de les iniciatives valuoses”, com reconeixen a la presentació de l’acte d’aquest divendres.

Sobre la tria de Santa Margarida de Montbui com a lloc de presentació de La Crida a l’Anoia, la formació considera que Montbui “és un bon lloc per a la presentació ja que va mostrar a les darreres eleccions municipals com la unitat és el factor clau per al canvi polític i social, deixant de banda interessos partidistes i visions estretes i buscant la voluntat i els interessos de la gent a partir del diàleg i la col·laboració”.

FER UN COMENTARI

*