Inici Destacats Aquest cap de setmana, nova edició del festival Pieradegusta

Aquest cap de setmana, nova edició del festival Pieradegusta

COMPARTIR

Des de fa cinc anys, Piera acull el festival Pieradegusta, una proposta pensada per oferir a tothom un espai a on s’uneix la música i la gastronomia de quilòmetre zero.

L’esdeveniment se celebrarà a diversos indrets del municipi entre el 23 i el 24 de setembre, i s’organitzaran activitats i mostres adreçades a tots els públics. El programa en detall es pot consultar en línia en aquesta mateixa pàgina.

Les propostes s’encetaran el dissabte, 23 de setembre, a les 11.45 hores, amb la inauguració de la fira a càrrec de representants del govern local. Durant la resta de la jornada, la canalla podrà participar en propostes com l’Hort de l’Eriçona Airí, en un berenar amb pa amb oli i xocolata o en un racó de jocs.

De cara al vespre, la sala d’exposicions acollirà una sessió sobre la implicació femenina en l’elaboració del vi i, a la nit, la banda pierenca Owfarran oferirà un concert a la plaça del Peix, a on el discjòquei Mhodes posarà música fins a les 23 hores.

El segon dia de Pieradegusta, 24 de setembre, inclourà un esmorzar amb raïm i cava, com a homenatge als temps de verema a Piera. A continuació, es podrà gaudir d’una zona d’estands de degustació i una proposta de maridatge entre música i cava, amb l’acompanyament de violinistes de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases, mentre que, a partir de migdia, també hi haurà una zona perquè els infants es pintin les cares. La jornada conclourà amb una sessió musical a càrrec d’un discjòquei.

El festival Pieradegusta es desenvolupa amb la presència de diversos comerços. En concret, l’espai comptarà amb paradistes del Bar Foment; Cava Pagès Entrena; Mas del Vidre; Caves Mungust; Halawiyat om Farah W Hajar; Bar La Lola; Bodegues Aracata, Gela’t; La Cocina de Virginia; Ca l’Enric Celler; Lonecesito Tapes-Restaurant; Maria Casanovas; Caves Gabarró; Restaurant El Racó de la Noa; La Taberna; Family Gins & Food i Family Gins.

La iniciativa es duu a terme gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, Vadefoodies i la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*