Inici Festes Aquest cap de setmana es farà la segona edició del “Montbui Pride”

Aquest cap de setmana es farà la segona edició del “Montbui Pride”

COMPARTIR

L’empresa Bokao organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de Basicona Serveis el “Montbui Pride” per segon any consecutiu. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte dia 15 de juliol i començarà a les 18:30 hores de la tarda amb una concentració a la zona de Montmercat. Aquest any, una de les novetats és la presència de Jorge González, un concursant del programa “La Voz”.

La desfilada amb la carrossa serà a les set de la tarda i quan s’arribi al Parc de la Solidaritat – està programat per les 20:30 – on es llegirà un Manifest contra l’Homofòbia. La carrossa, juntament amb l’escenari són dues novetats més de l’edició d’enguany gràcies al patrocinador.

El “Montbui Pride” continuarà amb una botifarrada popular i clourà amb les actuacions de sis artistes convidats. Ivan Fernández, el director de l’esdeveniment espera “tenir encara més recolzament de la gent”. Fernández també declara que “Montbui els va obrir les portes” i que a pesar de les limitacions de l’any passat, sense carrossa i escenari “la valoració final de l’esdeveniment va ser positiva”.

 

 

FER UN COMENTARI

*