Inici Societat Una app permetrà als comerços alertar a la Policia Local de Vilanova...

Una app permetrà als comerços alertar a la Policia Local de Vilanova del Camí en cas d’urgència

COMPARTIR

La Policia Local ha presentat l’aplicació mòbil DRAGAlert als comerços i entitats vilanovines. La nova aplicació permet alertar a la Policia Local en cas d’urgència, d’una manera pràctica i senzilla.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Imma González, va fer-ne una petita introducció que va precedir les explicacions de l’agent 1032 que serà l’encarregada de visitar els comerços i les entitats locals de manera individual. Durant aquestes visites l’agent explicarà com instal·lar-se aquesta aplicació i com utilitzar-la. També es comprovarà que hi hagi cobertura de mòbil des del lloc que es doni d’alta.

La utilització de DRAGAlert està especialment indicada per als comerços, empreses, escoles i oficines de l’administració pública però també qualsevol altre centre públic o privat amb una ubicació fixa, tant al nucli urbà com en espais disseminats.

DRAGAlert és una aplicació (APP) per a telèfons mòbils i tauletes per poder demanar ajuda a la Policia en cas d’urgència. Es tracta d’un botó virtual que quan es clica genera una senyal a la central de la policia o al telèfon mòbil de la patrulla indicant la ubicació de la persona que està demanant ajuda.

Es pot utilitzar DRAGAlert en casos de robatoris amb violència, intimidació, en situacions de greu alteració de l’ordre públic, agressions, baralles o qualsevol altra situació que requereixi de la intervenció de la policia. Cal tenir en compte, però, que el dispositiu no substitueix el sistema d’alarmes, sinó que és un mitjà d’avís a la policia local molt eficaç.

FER UN COMENTARI

*