Inici Cultura APLEC exposa ‘Coses que cal saber de la llengua catalana’

APLEC exposa ‘Coses que cal saber de la llengua catalana’

COMPARTIR

El passat dissabte 20 de setembre va tenir lloc a la Biblioteca Central d’Igualada el X Seminari sobre Coses que Cal Saber de la Llengua Catalana, dedicat a la Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana.

Amb aquest seminari es va cloure el Cicle de Seminaris sobre Coses que Cal Saber de la Llengua Catalana, organitzats per l’APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana) i Josep M. Mestres, cap del Servei de Correcció Lingüística de l’IEC, que ha estat qui ha impartit els seminaris. Al llarg d’aquests anys s’han tractat diversos temes relacionats amb la llengua, com l’elaboració dels índexs alfabètics, les obres de referència a l’hora de consultar dubtes o les darreres obres normatives publicades per l’IEC (l’Ortografia catalana, la Gramàtica de la llengua catalana, la Gramàtica essencial de la llengua catalana i la Gràmatica bàsica i d’ús de la llengua catalana).

Des de l’APLEC agraeixen la implicació d’en Josep M.Mestres, així com la participació de tots els assistents a les diferents edicions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*