Inici Societat Apareixen els violins robats a Montbui la setmana passada

Apareixen els violins robats a Montbui la setmana passada

COMPARTIR

Els alumnes de l’aula de música de Santa Margaria de Montbui (Anoia) són més a prop de tornar a celebrar el concert de final de curs que organitzen cada any. Aquest dilluns han aparegut a l’escola bressol Santa Anna setze violins i quatre violes que algú va robar la setmana passada de l’Escola García Lorca, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Faltaria un altre violí – a la denúncia en constaven disset- i una guitarra, a més de material informàtic com diversos ordinadors i tauletes i diners. La policia catalana, en col·laboració amb la Policia Local de Montbui, encara continua investigant els fets.

Els impulsors de l’Aula d’Orquestra van denunciar els fets dijous a la tarda a través de les xarxes socials, alertant que probablement els nens i nenes es quedarien sense concert de final de curs. En poques hores, les mostres de suport es van multiplicar i una allau de persones i empreses es van mostrar disposades a sufragar els instruments.

Des de l’Ajuntament de Montbui, en un comunicat, han lamentat els fets i han agraït l’”onada” de solidaritat ciutadana que ha generat la notícia “i que, probablement, hagi portat al penediment dels responsables del robatori”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*