Inici Destacats Apareix una pintada amenaçant l’alcaldessa de Vilanova del Camí

Apareix una pintada amenaçant l’alcaldessa de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Aquest dissabte a la matinada ha aparegut una pintada que amenaça l’alcaldessa de Vilanova del Camí, la socialista Noemí Trucharte. La pintada, en un transformador elèctric proper al Centre d’Atenció Primària, diu literalment “¡Noemí Trucharte, recuerda que eres MORTAL!”.

Trucharte ha respost a través del seu perfil de Facebook: “Sí soy MORTAL!!!! Pero también soy MADRE, HIJA, ESPOSA, HERMANA, NUERA….AMIGA de mis AMIGOS, LUCHADORA… también tengo DEFECTOS ….Sólo pido al autor de la pintada que si tiene familia piense en ella y a la vez en la mía”.

El PSC ja ha condemnat l’acció. També ho ha fet la regidora d’ERC a l’Ajuntament vilanoví, Meritxell Humbert, que ha explicat a les xarxes socials que van veure la pintada mentre feien una encartellada i van avisar a la Policia Local.

 

1 COMENTARI

  1. Últim dia de campanya pel referèndum, encartellem Vilanova, la policia identifica uns quants companys i en acabar, vam veure aquesta pintada fastigosa. Vam trucar de seguida a la policia per que obris acta i que sigui tapada quan abans millor. Amagar-se en la clandestinitat per aquest tipus d’actes es molt trist.

FER UN COMENTARI

*