Inici Societat APAN busca casa d’acollida durant l’estiu per alguns gossos i gats

APAN busca casa d’acollida durant l’estiu per alguns gossos i gats

COMPARTIR

Amb l’arribada de l’estiu i la calor la protectora APAN té molts animals que ho passen malament. Tot i que des de l’entitat els van ruixant amb aigua n’hi ha que són grans d’edat, d’altres que estan malalts (res que es pugui encomanar a les persones) o simplement n’hi ha que degut al maltractament que han rebut dels seus anteriors propietaris, estan molt deprimits i no aconsegueixen aixecar-los la moral.

Per a tots aquests animals busquen una casa d’acollida. La protectora proveirà els medicaments per aquells que ho necessitin i les visites veterinàries que siguin estrictament necessàries. Si la persona que se’n cuida ha de marxar de vacances o té qualsevol urgència, APAN es farà càrrec de l’animal mentre sigui fora.

Des de la protectora assenyalen que és molt important reflexionar bé i estar molt segur abans de decidir-se a fer de casa d’acollida. “Els animals no poden entrar i sortir del refugi a caprici del consumidor perquè llavors aconseguim tot el contrari, els hi capgirem la vida i no els hi fem cap favor”, diuen des d’APAN.

L’entitat afegeix que “cal tenir paciència, sobretot els primers dies o setmanes. Evidentment si pel motiu que sigui, un bon motiu evidentment, no funciona, l’animal tornarà a la protectora”.

APAN ja té definida la llista dels animals necessitats i de les les persones que truquin buscaran la més addient per un dels gossos/gats de la llista: la Lola, la Verti, la Yes, el Sitges, el Geralt, l’Aritz….

L’entitat demana reflexionar bé abans de fer aquest pas, es comprometen a explicar-ho tot detalladament i afegeixen que “no passa res si us feu enrere. Millor abans que després”.

Les persones realment interessades poden contactar amb Dolors al 699410047.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*