Inici Cultura Antoni Llena i Josep Sampere guanyen el concurs de microrelats de por...

Antoni Llena i Josep Sampere guanyen el concurs de microrelats de por ‘Uuh!’ de la Biblioteca d’Igualada

COMPARTIR

La vuitena edició del concurs de microrelats de por de la Biblioteca Central d’Igualada ha tingut com a guanyadors dos igualadins. El primer premi se l’ha endut Antoni Llena amb el microrelat «L’enemic», i ha rebut una capsa regal d’experiències turístiques. El segon lloc ha estat pel text «Solstici», del també igualadí Josep Sampere, que ha rebut un lot de llibres.

El jurat de l’edició d’enguany ha estat format per la directora de la Biblioteca, Montse Lobato; l’escriptora i professora de llengua catalana Maria Enrich; i l’exdirectora de la Biblioteca, Teresa Miret. Enguany s’han rebut una trentena de microcontes.

Del microconte «L’enemic» el jurat en destaca l’originalitat de la por que ve d’un mateix i no de fora, fet que convida a la reflexió sobre l’interior de l’ésser humà. Pel que fa a «Solstici» n’ha destacat el contrast entre la tendresa i el poder del mal que es concreta en un final impactant.

Amb aquesta convocatòria del concurs la Biblioteca vol esperonar la gent a escriure i a donar a conèixer el gènere del microrelat. Els textos es poden llegir a la pàgina web de la Biblioteca.

FER UN COMENTARI

*