Inici Destacats Els anoiencs Team Endurance 37 disputaran les 24 hores de Montmeló

Els anoiencs Team Endurance 37 disputaran les 24 hores de Montmeló

COMPARTIR

L’equip `Team Endurance 37´ disputarà aquest cap de setmana la competició 24H de motociclisme de Montmeló, que enguany celebrarà el 25è aniversari. Ho farà amb una plantilla de quasi 40 persones formada gairebé íntegrament per veïns de l’Anoia, que lluitaran per acabar la carrera en la millor posició possible i que afronten el repte amb moltes ganes.

L’equip, tot i ser amateur i autofinançar-se la cursa amb sponsors, porta preparant la competició des de setembre de l’any passat. Els 4 pilots que recorreran les 24 hores de relleus i resistència seran els ja veterans Jose Vivancos, Roger Alemany, en Jordi Solé i enguany també en Jordi del Rio. Els motoristes disputaran la competició damunt d’una Yamaha R6R que competirà en la categoria 600, cedida pel taller Motomorfosi, d’entre les gairebé 70 que competiran la prova internacional. Enguany l’equip espera treure’s l’espineta del final de carrera que van tenir l’any passat.

Els anoiencs ho tenen ja tot apunt per enfrontar la competició aquest dissabte, asseguren que han aconseguit entrenar un temps de 40 segons de pitt stop que els permet canviar les rodes i repostar els 24 litres de dipòsit de la moto, un temps exemplar per a la seva categoria i que, si no es troben cap entrebanc, i roden a la velocitat que l’equip mantenia el 2018, els podria fer arribar al podi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*