Inici Destacats Els anoiencs Team Endurance 37 completen amb èxit les 24 hores de...

Els anoiencs Team Endurance 37 completen amb èxit les 24 hores de Montmeló

COMPARTIR

El passat cap de setmana es van disputar les 24 hores del circuit de Catalunya, que arribaven a la seva 25a edició.

Segons expliquen des de l’equip, “els entrenaments van ser durs, molt durs per la mort del pilot Aurelio Martinez de l’equip Motocrom”, que va ser envestit per una altra moto a la corba del estadi.

A l’equip Team endurance 37 els entrenaments els van anar força bé, quedant a la graella situat a la 37a posició de la general i segons de la categoria SST600 on s’emmarca la seva Yamaha YZR600RR. L’ordre de l’equip era sortir a conservar.

A les dotze hores del dissabte dia 6 es va fer la sortida tipus espiga (Le Mans), sent el pilotl Jordi Soler l’encarregat de fer la sortida, una sortida fenomenal que va servir per escalar varies posicions a la taula, la següent posta la va fer Roger Alemany, i seguidament Jose Vivancos i Jordi del Rio. L’equip va escalar fins a la 16a posició i segons de la categoria SST600, el que reconeixen que “era com un somni per tot l’equip”.

Sota una calor asfixiant, les motos i pilots patien moltíssim, justament va ser quan l’electronica va començar a patir les altes temperatures i començar a fallar. L’equip Suzuki Català guanyador del últim any va abandonar per aquest motiu.

Els pilots anoiencs van pressionar de valent arrivant a marcar uns temps de 1.56.00, que amb una SST600 de resistència són temps estratosfèrics, però no va poder ser. Quan faltava menys d’una hora per al final estaven a tres voltes del tercer i cinc del segon. La direcció de l’equip va decidir no arriscar més i assegurar la quarta posició final de categoria i 22a de la general skratch de 56 equips participants.

Des del Team Endurance 37 volen donar les gràcies a la gran efluència d’anoiencs que els van donar suport al circuit, als espònsors, i a tot l’equip i familiars que pateixen durant tot any la preparació d’aquesta mítica prova.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*