Inici Destacats Onze anoiencs a les candidatures que aspiren al Parlament el 21-D

Onze anoiencs a les candidatures que aspiren al Parlament el 21-D

COMPARTIR

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. Una convocatòria atípica que torna a comptar amb anoiencs en diferents candidatures, algunes de les quals ja van protagonitzar la tradicional enganxada de cartells.

La que sens dubte té més possibilitats de continuar a la cambra catalana és Alba Vergés, que ha estat diputada durant les dues darreres legislatures i que va al 6è lloc de la llista d’ERC per Barcelona. Els altres anoiencs que completen la llista dels republicans són l’alcalde de Calaf, Jordi Badia (77) i, com a tercer suplent, el regidor de l’Ajuntament de Capellades, Salvador Vives.

L’altra igualadina que ha estat al Parlament durant les dues darreres legislatures, Maria Senserrich, ocupa el 27è lloc de la la candidatura Junts per Catalunya, del PDeCAT amb un nodrit grup d’independents.

Pel que fa el PSC, en el número 19 de la llista se situa el regidor de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Riba. En el número 37 se situa Salus Monteagudo, alcalde de Cabrera d’Anoia, i el número 74 l’ocupa Isis Abad, regidora socialista a l’Ajuntament de Masquefa.

Catalunya en Comú porta al seu lloc número 27 Sandra Bernad, regidora de la formació d’esquerres Ara és demà a l’Ajuntament de Piera.

En el 26è lloc de la llista per Barcelona del Partit Popular figura el regidor de l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt. En el 47è lloc hi ha el regidor popular de Piera, Francisco Ibáñez López.

Finalment, a la llista de la CUP, la regidora igualadina Eva Pedraza concorre a les eleccions del 21-D en el 30è lloc de la llista per Barcelona.

FER UN COMENTARI

*