Inici Destacats Els anoiencs Armand Monleón i Àlex Haro comencen a rodar al Dakar

Els anoiencs Armand Monleón i Àlex Haro comencen a rodar al Dakar

COMPARTIR

Els anoiencs Armand Monleón i Àlex Haro figuren entre els més de 300 participants del ral·li Dakar, que arrenca aquest dilluns al Perú. Monleón disputarà el seu quart Dakar a la categoria de motos amb KTM i Haro s’enfronta al seu cinquè Dakar, el quart com a copilot de Nani Roma.

Els pilots passaven dissabte verificacions administratives i tècniques a Lima i aquest dilluns disputen la seva primera etapa, amb sortida en ordre invers per a motos i quads des de Lima i arribada a Pisco, amb un enllaç de 247 quilòmetres i tan sols 84 quilòmetres d’especial.

“La primera etapa del Dakar, és una de les importants, ja que és un pròleg que et posiciona clarament de cara a la segona etapa, és a dir, per a nosaltres és important situar-nos al grup del nostre nivell, per poder rodar junts des de l’ principi. Tots sabem que el més probable és que en ser etapes amb molta sorra, el normal és que s’acabin creant grups i el bo seria estar en un grup del mateix nivell per mantenir un bon ritme “, reconeix Monleón.

Nani Roma i Àlex Haro han fet proves durant els darrers dies i, segons explica Roma, “hem fet uns cent quilòmetres de ruta mixta, amb pista ràpida i dunes, i hem pogut provar una mica tot”. L’equip es mostra satisfet de com ha funcionat tot: “Ha estat un test important. Depèn del “feeling” que un sent que et quedis més o menys content, que et doni més o menys seguretat. I realment, estem contents de com ha anat tot ” diu Roma.

FER UN COMENTARI

*