Inici Destacats Els anoiencs 2 princeses barbudes estrenen disc

Els anoiencs 2 princeses barbudes estrenen disc

COMPARTIR

El grup anoienc 2 Princeses barbudes va presentar el passat cap de setmana el seu quart treball al Mercat de Música Viva de Vic. Aquest quart disc porta per títol “La bona vida” i l’han publicat en format d’àlbum il·lustrat amb el que viatgen a la prehistòria per fer una reflexió en família sobre la vida moderna i l’evolució humana.

Les 2princesesbarbudes fan cançons pop amb instruments petits i de joguina amb lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta els permet arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics.

Helena Cases amb Pomada va capgirar el folk dels Països Catalans (Millor disc de folk del 2001, Millor Artista i Cançó Folk del 2002) . Va ser protagonista del nou pop en català amb Conxita (Millor disc de pop-rock el 2007). Va fer un homenatge als artistes del ieié català amb Angelina i Els Moderns i va contribuir a recuperar la glosa en català. Amb «La bona vida» consolida, junt amb Marc Marcé, una de les propostes més interessants i originals per a públic familiar.

Les 2 Princeses barbudes són Helena Cases -acordió petit, pianet, carilló de joguina i veu-, Marc Marcé -guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele, melòdica, pianet, carrilló de joguina i veu-, Marc Poch -bateria de joguina i veu- i Toni Vilaprinyó al baix petit i veu.

Totes les cançons, lletres i arranjaments són de 2princesesbarbudes. El 24 de novembre actuaran a casa, a les 18:00 al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*