Inici Atletisme Anna Noguera, del CAI Petromiralles, segona al triatló dels Andorra Outdoor Games

[Img #31551]Diumenge 24 de juliol es va disputar la prova de triatló dels Andorra Outdoor Games. Quatre triatletes del CAI Triatló Petromiralles es van desplaçar fins el Principat per participar-hi.

La prova s’iniciava a un quart de deu del matí al llac Engolasters a més de 1.600 metres d’altura i amb la temperatura de l’aigua a 13’8 graus, que va obligar a reduir el tram de natació a 750 metres. Després els triatletes afrontaven un tram dur de ciclismes de 36 quilòmetres i 1.300m de desnivell positiu, amb l’ascens al port de Comella i el port de La Rabassa, per finalitzar amb una carrera a peu de 9 quilòmetres a 2.000m d’alçada.

El guanyador de la prova va ser Xavi Llobet amb un temps de 2 hores 15 minuts i 38 segons. En la categoria femenina la guanyadora va ser Judit Corachan 2 hores i 34 minuts per davant de la triatleta del CAI Triatló Petromiralles Anna Noguera que realitzava una magnífica cursa peu amb un temps final de 02:38:57

Els resultats de la resta de triatletes del CAI Triatló Petromiralles van ser els següents: Daniel Baraldés 17è amb un temps de 02:32:06, Carlos Cervera 164è amb un temps de 03:13:17 i Toni Cañas finalitzava la prova amb un temps de 03:26:32.