Inici Art Anna Carretero exposarà ‘La poètica del mar’ a la Sala Nivell 46...

Anna Carretero exposarà ‘La poètica del mar’ a la Sala Nivell 46 d’Igualada

COMPARTIR

L’any passat per aquestes mateixes dates, la igualadina Anna Carretero exposava el treball de tot un any marcat pel confinament i mesos posteriors. Just acabada l’exposició, brollen noves idees que va començar a explorar.

Carretero explica que “el mar i la seva poètica ha sigut la pulsió creativa que m’ha inspirat a treballar en aquest nou projecte que ara presento, “El mar. J’entends la mer”. No he volgut pintat el mar, sinó les emocions que em desperta. A través de metàfores visuals he pintat l’olor de la brisa salada, la remor de tants mars diferents, els blaus quasi infinits, la vida invisible que habita en aquest univers blau. La poètica del mar expressada des de la meva mirada”.

La pintora igualadina afegeix que “pinto la vida a través de la natura com a metàfora bellament inspiradora: Paisatges de camps florits, camins, detalls florals, llums de tarda, colors de cels … Sempre des de la meva particular interpretació. La meva és una pintura intuitiva i emocional. Pintures a l’oli i acrílics sobre cartolina i llenços. També damunt d’altres suports com fusta, tèxtil i murals”.

Anna Carretero defineix aquest nou projecte com “un repte complex i emocionant” que l’ha empès “a explorar pictòricament un medi nou, inabastable, enigmàtic. Aigua en moviment, densitats definides a través de tots els blaus, verds i platejats possibles”.

A la Sala d’Exposicions també hi haurà exposades altres col·leccions inèdites creades en el darrer any.

EXPOSICIÓ de pintures
“El mar. J’entends la mer” d’Anna Carretero
Invitació a reposar la mirada i contemplar l’univers blau.

20 d’abril al 20 de maig – Sala Nivell 46
C/ Sant Magí, 46 – Igualada –

Horari:
Tarda: de dimecres a dissabte, de 17 h a 20.30 h
Matí: de dijous a diumenge, de 10 h a 13 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*