Inici Art Les ‘Ànimes’ d’Antonio Lorente, a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada

Les ‘Ànimes’ d’Antonio Lorente, a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada

COMPARTIR

La Sala Municipal d’Exposicions acull, fins el proper diumenge 26 de juliol, la mostra ‘Ànimes’, d’Antonio Lorente, Premi Ciutat d’Igualada d’Art Digital Jaume Graells 2019. Les il·lustracions i pintures d’Antonio Lorente es mouen entre el surrealisme i l’art pop contemporani. Les seves belles criatures cobren vida emparades en diferents situacions que són dividides en diferents sèries. Éssers imaginaris conviuen amb superherois i personatges famosos embolicats en un excel·lent imaginari que acompanya cada obra. Els seus personatges són summament expressius i desborden tendresa, bellesa i misteri, sobretot emparats en uns preciosos ulls grans i plens de vida. També hi ha lloc per a l’humor i la sensualitat, que fan de cada obra una història única.

Lorente és il·lustrador i creatiu digital, amb una àmplia trajectòria a l’esquena en els camps de la il·lustració i el disseny. Va néixer a Almería el 1987 i va fixar la seva residència acadèmica en ciutats com Porto, Londres i Roma, que el van influir en el seu esdevenir artístic i van dotar els seus treballs d’una característica aura.

Des que es va llicenciar a la Facultat de Belles Arts de València l’any 2010, la seva presència en mostres col·lectives i individuals ha estat constant. El seu treball ha estat exposat a la Biblioteca Nacional d’Espanya, a la galeria Tower 47 i 291Est de Londres i Roma, respectivament, fins arribar a ciutats com París, Las Vegas, Mèxic D.F o Nova York.

Aquesta exposició és organitzada per Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i Ceina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*