Inici Atletisme Ángel Sevilla i Francina González (10 Km.) i Sergi Ariaca i Rebeca...

Ángel Sevilla i Francina González (10 Km.) i Sergi Ariaca i Rebeca Suárez (5 Km.), guanyadors de la Green Run Barri del Sant Crist d’Igualada

COMPARTIR

Diumenge al matí, es disputava al Barri del Sant Crist la 27ª edició de la Cursa Popular Green Run, novament sobre l’itinerari mixt per asfalt i camins forestals, amb sortida de l’Institut Badía i Margarit i arribada al c/Josep Galtés, enguany amb la cursa dels 5 Km. i amb la novetat de la prova sobre 10 Km., conjuntament amb la 6ª Caminada Popular, i que van comptar amb la participació global de 150 persones entre les 3 proves.

Els guanyadors absoluts de la Cursa Green Run dels 10 Km. foren Ángel Sevilla – Vilarunners del Camí – , amb 41’47”, i la triatleta del CAI Triatló Petromiralles Francina González, 1ª femenina i 10ª general amb 46’26”. En masculins era 2n Daniel Sánchez, amb 42’25”, i 3er Ramon Viladot amb 43’59”. En femenines era 2ª Janina Pelega – Infinit Running – amb 56’05” i 3ª Mònica Palomino, amb 56’22”.

Pel que fa a la cursa dels 5 Km, es van imposar Sergi Ariaca, amb 17’18”, i Rebeca Suárez en femenines, entrant 3ª general amb 18’29”. En masculins era 2n Arnau Solé, amb 18’24”, i 3r Joan Vilella, amb 19’40”, mentre en femenines era 2ª Ingrid Martín, amb 26’36”, i 3ª Montserrat Sala – UEC Anoia Popular – amb 27’01”.

Es poden consultar els resultats complets de les curses a:  http://sportmaniacs.com/es/races/green-run-barri-del-sant-crist

Els premis als primers del Barri dels 5 Km. foren per a Josep Pont – Oro di Napoli – i Núria Guirado, mentre que els premis als primers igualadins dels 10 Km. foren per a Ramon Viladot i Francina González – CAI Triatló -. Els atletes de major edat participants foren Antonio Troncoso i Àngels Costas – UEC Anoia Pop. – La Caminada Popular era no competitiva.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de la  primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Carme Riera, del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Rafael Gabarrri, de la presidenta de l’Assoc. de Veïns del Barri del St. Crist, Lluisa Morcillo, i de Josep Mª Barquilla, en representació de Marathon Esports.

La prova era organitzada per l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí, i amb la col·laboració de l’Institut Badia i Margarit, Marathon Esports, Super Mas, Jocnet, Fruites Lluis i Carme, Xarcutería Ibañez, Oro di Napoli, Instal·lacions Serma i Assegurances Junyent.

                                                                                – Associació de Veins B. St. Crist –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*