Inici Destacats Àngel Farré serà candidat de Junts a revalidar l’alcaldia de Montmaneu

Àngel Farré serà candidat de Junts a revalidar l’alcaldia de Montmaneu

COMPARTIR

Junts Anoia fa mesos que està treballant en la consolidació de caps de llista per a les properes eleccions municipals, que està previst que se celebrin el proper 28 de maig del 2023.

Tot i que Junts està en ple congrés, en la fase d’esmenes i redacció final de les ponències (organitzativa, política, sectorial i municipal) en què tots els afiliats poden participar, documents aquests que marcaran les accions del partit durant els 2 anys que resten fins el proper Congrés, a l’Anoia ja presenta els primers alcaldables.

Junts té la voluntat que les llistes siguin el màxim de transversals possible, per això s’ha establert un reglament que marca les normes perquè qualsevol persona, d’un municipi o ciutat, que ho desitgi pugui optar a presentar-se a les eleccions municipals. Determina també, com actuar en cas de que més d’una persona optí al mateix càrrec. Un element important d’aquest reglament és la CMT (Comissió Municipalista) formada per membres dels diferents nivells territorials i de l’estructura organitzativa i política de Junts.

Així, Àngel Farré i Carulla, alcalde actual de Montmaneu, ha estat el primer alcaldable validat per Junts a la comarca de l’Anoia, després de passar el procés abans esmentat i per la CMT. Aquesta és la seva segona legislatura i ha comunicat la seva voluntat de presentar-se una vegada més, amb la intenció de que sigui l’última. Durant aquests 7 anys que ha estat al front de l’alcaldia, Farré i el seu equip “han aconseguit fer moltes millores al municipi, però encara tenen molts i importants projectes de futur per seguir millorant-lo. Sembla que els membres del seu equip, encapçalats per ell, estan d’acord en tornar-se a presentar en bloc”, segons un comunicat de Junts.

Montmaneu té un ajuntament format per 5 regidors que concorren a les eleccions en llistes obertes. Aquest equip va guanyar les eleccions municipals de 2015 i de 2019. En les eleccions municipals de l’any vinent participaran com Independents per Junts per Catalunya.

FER UN COMENTARI

*