Inici Destacats Àngel Farré inicia el seu segon mandat com alcalde de Montmaneu

Àngel Farré inicia el seu segon mandat com alcalde de Montmaneu

COMPARTIR

Després que el seu partit obtingués la majoria absoluta el passat 26 de maig, el cap de llista de Junts per Montmaneu, Àngel Farré i Carulla, ha estat investit alcalde de Montmaneu. Així, el passat dissabte 15 de juny els regidors, regidores i l’alcalde de Montmaneu han pres possessió dels seus càrrecs. La sessió es va fer a la Sala –ja que l’Ajuntament està en obres- en presència d’un nombrós públic que va voler acompanyar els regidors en aquest acte protocol·lari.

Després de la lectura dels articles pertinents per part del secretari de la corporació, es va constituir la mesa d’edat, amb el regidor de més edat – Àngel Farré- i el regidor de menys edat – Albert Urgell -. Seguidament els cinc regidors van donar compliment a la fórmula de presa de possessió del càrrec, quedant constituït el consistori amb els següents regidors: Àngel Farré i Carulla, Albert Urgell i Farràs, Carme Marsà i Pinós, Joan Vilajoana Tardà i Josep Tosquella Queralt.

Àngel Farré va ser escollit com a nou alcalde del consistori amb els vots favorables del seu grup Junts per Montmaneu (5).

Així, Àngel Farré, serà alcalde per segon mandat consecutiu. En el seu discurs va voler en primer lloc va agrair a tots aquells veïns i veïnes que les passades eleccions li van fer confiança i va explicar que “seguirem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, tenim un munt de projectes per fer i moltes ganes per tirar-los endavant. L’anterior mandat vam complir el 200% del programa i aquest any hem de fer encara més”.

FER UN COMENTARI

*