Inici Destacats Amnistia Anoia, la lluita internacional pels drets humans

Amnistia Anoia, la lluita internacional pels drets humans

COMPARTIR

Amnistia Anoia és un grup local pertanyent a Amnistia Internacional, l’organització no governamental fundada per l’advocat britànic Peter Benenson l’any 1961. Benenson va escriure un article al diari The Observer on denunciava l’empresonament injust d’uns estudiants portuguesos, un article que es considera l’origen d’aquesta organització internacional.

El grup local de l’Anoia fa gairebé 10 anys que treballa per la defensa dels drets humans a la comarca. Es dedica a sensibilitzar i explicar la situació dels drets humans a tot el món organitzant xerrades a escoles i instituts, impartides pels propis membres d’Amnistia Anoia o bé per experts en drets humans. A més, organitza conferències, projeccions de documentals, exposicions i actua en campanyes a peu de carrer.

La feina de l’entitat es centra fonamentalment en tres àmbits; en primer lloc pressiona els governs dels països on no es garanteix l’exercici dels drets humans, en segon lloc denuncia casos concrets de persones empresonades o amenaçades per defensar els drets humans i, finalment, fa tasca de sensibilització adreçada a la població.

Amnistia Anoia fa una crida a totes aquelles persones que creuen que un món més just és possible i volen lluitar pels drets humans, des de casa i per a tot el món, perquè col·laborin amb l’entitat.

Per col·laborar-hi: anoia@amnistiacatalunya.org

FER UN COMENTARI

*