Inici Societat Amics de Manitos, un cop de mà als infants i adolescents treballadors...

Amics de Manitos, un cop de mà als infants i adolescents treballadors del Perú

COMPARTIR

Amics de Manitos és una associació sense ànim de lucre que treballa per la cooperació i el desenvolupament, i en especial per defensar els drets del NATs (Nens/nenes i Adolescents Treballadors) del Perú.

L’entitat treballa en col·laboració amb el centre CANAT (Centro de Apoyo a Niños/as Adolescentes Trabajadores/as) de la regió de Piura, al nord-oest del Perú, una institució que contribueix a la inclusió social, econòmica, política i cultural dels infants i adolescents treballadors, promovent el desenvolupament de les seves capacitats, habilitats i destreses i la pràctica de valors ètics i cívics a partir de les seves pròpies expectatives i experiències. El centre CANAT també treballa amb les famílies dels infants i adolescents, acompanyant-los, formant-los i contribuint a la millora de la convivència i el retrobament familiar.

Des d’Igualada i l’Anoia, l’associació Amics de Manitos organitza activitats i xerrades de sensibilització i promou actes culturals i gastronòmics solidaris, com ara la Jornada Peruana, i ho fa gràcies a la col·laboració de voluntaris, amics i familiars.

Per col·laborar amb Amics de Manitos: amicsdemanitos@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*