Inici Destacats Els Amics de les Arts obren el cartell dels propers Festivals Alta...

Els Amics de les Arts obren el cartell dels propers Festivals Alta Segarra

COMPARTIR

Els Amics de les Arts, Andrea Motis i “Tossudament Llach” seran els grans atractius de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra, que es faran en espais emblemàtics de diferents poblacions de l’Alta Segarra els caps de setmana del 13 i 14, 20 i 21, i 27 i 28 de juliol.

“Els Amics de les Arts”, cap de cartell de la tercera edició del festival, actuaran el dissabte 28 de juliol per presentar el seu darrer treball, “Un estrany poder”.

El 13 de juliol, Andrea Motis, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina presentarà al públic segarrenc l’àlbum “Emotional Dance”. Es tracta del seu debut en solitari que arriba després d’haver editat sis discs aclamats per la crítica al costat de baixista Joan Chamorro.

El darrer dels plats forts d’enguany serà el concert de la Simfònica de Cobla i Corda que amb el concert “Tossudament Llach” compartiran amb el públic les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach. La proposta se celebrarà el dia 20 de juliol i comptarà amb l’especial col·laboració de les cantants Elena Gadel i Beth Rodergas.

Els concerts tindran lloc en tres espais emblemàtics de l’Alta Segarra. A més de Calaf, cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori perquè, mitjançant la música i la cultura es puguin donar a conèixer, s’ajudi a revaloritzar-los i atraure turisme de qualitat. I com en les dues primeres edicions, el vessant musical s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast amb productes de proximitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*