Inici Societat Alumnes vilanovins de secundària s’aproparan al món laboral amb el Projecte Morera

Alumnes vilanovins de secundària s’aproparan al món laboral amb el Projecte Morera

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Institut Pla de les Moreres tornen a col·laborar plegats en el Projecte Morera. El passat mes de gener es va incorporar el primer alumne que estarà tutoritzat per Julián Caballero, de Supermercats Sebastián, col·laborador habitual en aquest projecte.

L’Ajuntament col·labora en el tràmit i la gestió de les pràctiques d’aquests nois i noies que participen en aquest projecte educatiu especial.

Aquests dies s’ha signat el primer dels convenis d’aquest curs escolar. La signatura ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, de Julián Caballero de Supermercats Sebastián i en representació de l’Institut Pla de les Moreres, la psicopedagoda del centre, Ma Carmen Barbero.

Durant aquest trimestre, expliquen des de l’Institut, és possible que es vagin afegint altres alumnes que faran les pràctiques en els centres docents del municipi o en algun departament de l’ajuntament.

El Projecte Morera suposa una nova oportunitat per a l’alumnat de 3r i 4t i una alternativa al sistema convencional

El Projecte Morera, que l’institut vilanoví impulsa des del curs 2008-2009, és un projecte educatiu que s’ofereix als joves de 3r i 4t d’ESO amb l’objectiu de reduir l’absentisme escolar i alhora fer una aproximació al món laboral a través de convenis de col·laboració amb empreses i entitats locals.

El Projecte Morera suposa una nova oportunitat per a l’alumnat de 3r i 4t als quals se’ls facilita l’assoliment dels objectius de l’etapa cursant una sèrie d’hores setmanals fora del centre, concretament en altres institucions o empreses locals, on fan un tastet professional.

FER UN COMENTARI

*