Inici Destacats Alumnes vilanovins d’ESO, en una trobada d’Erasmus+ a Eslovènia

Alumnes vilanovins d’ESO, en una trobada d’Erasmus+ a Eslovènia

COMPARTIR

L’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí ha participat a la segona trobada del projecte Erasmus + a Liubliana, Eslovènia. Dos professors de l’institut vilanoví van acompanyar tres alumnes de 4rt d’ESO: Carla B., Paula G. i Byron H., la setmana del 29 de maig al 2 de juny. Aquesta és la segona de sis trobades que es faran en 28 mesos, el període de temps que comprèn el projecte Erasmus + KA 2: “Get Moving: take part in the future!” en què està actualment immers el centre. El comparteix amb cinc països més: Portugal, Finlàndia, Polònia, Letònia i Eslovènia.

L’objectiu d’aquest projecte és donar l’oportunitat als adolescents de poder formar part de les decisions preses pels polítics i autoritats, així com debatre temes d’importància social i actual.

A Liubliana han participat en conferències, debats, tallers, pòsters i activitats diverses, amb companys de diferents nacionalitats i edats semblants sobre el tòpic “Migration”. Han tingut l’oportunitat de practicar l’anglès durant tota la setmana, no només amb els companys de projecte, sinó també amb les famílies acollidores i veïns de la ciutat.

Han pogut gaudir d’una experiència única i enriquidora, amb la qual han après molt sobre les migracions, tant al nostre país com a la resta d’Europa.

La propera trobada tindrà lloc a Finlàndia la primera setmana d’octubre per treballar el tema “Design and Sustainability”.

FER UN COMENTARI

*