Inici Destacats Alumnes del Pla de Transició al Treball d’Igualada s’apropen al màrqueting digital

Alumnes del Pla de Transició al Treball d’Igualada s’apropen al màrqueting digital

COMPARTIR

Els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) d’Igualada han assistit a una jornada de treball a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia. La sessió, celebrada aquest dimarts, ha girat entorn el món del màrqueting digital, i ha comptat amb la col·laboració de dos ponents per tal d’explicar-los-hi als més joves la seva experiència professional: és el cas del president de la UEA i gerent de l’empresa Boxcom -agència de comunicació-, Joan Domènech i de Ruxanda Ghemis, country manager Spain, de l’empresa Stikets.

La ponència de Joan Domènech ha girat al voltant del màrqueting i la publicitat, relacionada amb el món del cinema, mentre que la xerrada de Ruxanda Ghemis ha tractat sobre el món de les xarxes socials i el comerç a través d’Internet.

La següent formació serà sobre el sector de la logística

Aquesta és la primera sessió que s’ha realitzat a la UEA, i properament, la següent girarà entorn el món de la logística. Dos empresaris del sector, Jordi Bernadet -CEO de Transports Bernadet- i Victor Herrero -director comercial d’Alancar Express-, seran els encarregats de realitzar una xerrada per tal d’apropar-los-hi aquest sector.

La UEA col·labora amb el Departament d’Educació

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada tenen un conveni per a la realització de programes de formació i inserció organitzats en la modalitat Pla de Transició al Treball (PTT) per a joves que han finalitzat l’Ensenyament Obligatori sense obtenir el títol de graduat/da en Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Atès aquest acord, la UEA va formalitzar el passat mes de desembre un conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació per tal que s’imparteixin 10 hores dels mòduls de formació professional del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic que possibilitin el desenvolupament de competències professionals corresponents a un primer nivell de qualificació, als joves de 16 anys o més i que en compleixin com a màxim 21 en l’any d’inici del programa, que participen en el PTT d’Igualada. La col·laboració en matèria de formació va iniciar-se el passat 5 de febrer i finalitzar el 26 del mateix mes.

El Pla de Transició al Treball (PTT) ofereix als joves orientació i recursos personals i professionals per millorar les seves expectatives d’accés a un lloc de treball i/o de continuïtat formativa.

FER UN COMENTARI

*