Inici Destacats Alumnes de Piera clouen el projecte Tocatta

Alumnes de Piera clouen el projecte Tocatta

COMPARTIR

El passat 20 de febrer es va celebrar el concert final del projecte Tocatta de Piera, que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició. Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta entre l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i els centres educatius del municipi i en la que hi participen els alumnes de 5è de primària de les escoles de Piera.

El projecte no pretén que els infants aprenguin a tocar un instrument sinó que es familiaritzin amb ell i el facin sonar. L’activitat suposa un primer contacte tant en l’àmbit individual com en grup, una modalitat amb la qual es mostra als infants que és possible fer sonar diferents instruments alhora i en la qual cadascú ha d’assumir diferents rols.

Els alumnes han participat en tres sessions de música instrumental que han anat a càrrec dels professors de l’Aula de Música, que han estat els que s’han traslladat als centres educatius per impartir la formació.

El projecte va començar al mes d’octubre i ha finalitzat aquest mes de febrer amb un concert final al que es va convidar a amics, companys, pares i altres familiars. Els organitzadors valoren de forma positiva la iniciativa atès que consideren que la música és una important eina de cohesió social i que, en aquest cas, enriqueix la col·laboració que s’estableix entre els diversos centres educatius de la vila.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*