Inici Societat Alumnes de l’institut vilanoví continuen els seus tastets professionals

Alumnes de l’institut vilanoví continuen els seus tastets professionals

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Institut Pla de els Moreres tornen a col·laborar plegats en el Projecte Morera. El projecte, que el centre vilanoví impulsa des del curs 2008-2009, es va dissenyar per intentar reduir l’absentisme de l’alumnat i per facilitar-los que completessin la seva escolaritat. L’Ajuntament col·labora en el tràmit i la gestió de les pràctiques d’aquests nois i noies que participen en aquest projecte educatiu especial.

El projecte Morera ofereix als joves de tercer i quart d’ESO la possibilitat d’assolir els objectius de l’etapa cursant una sèrie d’hores setmanals fora del centre, concretament en altres institucions o empreses locals, on fan un tastet professional. Aquesta combinació entre educació reglada i pràctiques fora del centre, ha resultat una bona fórmula, segons expliquen des de l’Institut vilanoví, que ha permès, per una banda reduir l’absentisme i per l’altra, motivar els joves.

Des del mes de gener s’han incorporat al Projecte Morera, tres alumnes, dos dels quals estan fent aquest tastet professional a l’escola Marta Mata i al Pompeu Fabra. El darrer alumne s’ha incorporat aquesta mateixa setmana i estarà tutoritzat per Julián Caballero, de Supermercats Sebastián, que col·labora habitualment en aquest projecte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*